Boka bröllopsfotograf till ditt vinterbröllop!

Vinterbröllop på på Ellinge slott i Skåne, februari 2013
 
Än så länge är hela vintern helt obokad för min del, och det gör lite ont i hjärtat. Inte för att inte vara bokad, jag är medveten om att det är lågsäsong, utan för att jag inte kommer att kunna göra det jag älskar mest på 6 månader. Dessutom, vinterbröllop är så fantastiskt vackert, glittrande snö, en varm päls, krispig luft och en varm dryck att skåla i. Fler vinterbröllop åt folket röstar jag för!
 
Vill ni se mer från bröllopet ovan så finns det några behind the scens bilder här, och när vi ändå är inne på vinterbröllop så finns det en vintrig men mysig parfotograferingi Tylösand att inspireras av här.
 
Planerar ni vinterbröllop i Skåne eller Halland, eller i resten av världen med för den delen, så tveka inte att höra av er till mig. Kontakta mig här
Bröllop - Bröllopsfotograf - Båstad - Ellinge slott - Eslöv - Halland - Halmstad - Skåne - Vinterbröllop
1

Dopfotografering i Båstad

För några veckor sedan var jag i Båstad en solig lördag och fotograferade ett dop för att sedan följa med hem till familjen för att föreviga släkt och vänner. Det var en väldigt mysig eftermiddag. Mamman i familjen berättade i dagarna innan för mig hur det knappt fanns några bra bilder från deras första barns dop och hur tråkigt de tyckte att det var. Jag kan bara själv tänka mig hur skönt det måste vara att inte behöva tänka på vem som fotar var och hur under en sådan här stor dag, att precis som under ett bröllop slippa tänka på den biten och sedan efteråt ha massor av bilder för att alltid kunna minnas dagen. Ett dop är alltså ett perfekt tillfälle att kontakta mig inför, jag hade tyckt att det var såå roligt att föreviga fler. Dopfotografering ingår även i paketet barnets första år, som ni kan läsa mer om på hemsidan. 
 
Här är några detaljbilder från dopfotograferingen:  
 
Barnfotograf - Båstad - Dop - Dopfotograf - Dopfotografering - Maria kyrkan
1

Behind the scens på höstens sista bröllop

Förra lördagen fotograferade jag och Anna det sista bröllopt för denna säsong (bortsett från om någon vill boka mig för vinterbröllop, bara hör av er!!) Och här är några BHTS som vi tog på varandra. Bilderna är tagna i Segelstorp som ligger i Båstad kommun och på Åkagårdens golfklubb där vigseln och bröllopsfesten hölls. Bilderna där jag är med har givetvis Anna tagit, och tvärt om.
 
Hade med mig min analoga kamera som jag tog några bilder med när vi rekade fotoplatser (därav mitt förvirrade ansiktsuttryck). Sedan körde vi och hämtade brudparet och ljuset föll helt perfekt över den lilla dungen vi hittat. Längar tills jag kan visa er bilderna! 
Sedan fortsatte vi ner mot havet. Skämtade med brudparet att om de i framtiden någonsin önskar att de hade haft ett sommarbröllop kan de alltid ta fram dessa bilder och låtsas som att de gifte sig mitt i sommaren, för visst ser det ut så? Det var helt underbart väder! 
Imponerad över Annas förmåga att fotografera i solglasögon, det klarar inte jag! 
Anna fotar miljöbilder och dukning
Tycker ni att det är roligt med sådana här inlägg? Är det något jag borde ha mer av? 
Bröllop - Bröllopsfotograf - Bröllopsfotografering - Båstad - Halmstad - förslöv - Ängelholm
3