Tentavecka

Sista tentaveckan börjar lida mot sitt slut, jag vet inte vad som är upp och ner efter två dagars intensivt pluggande på biblioteket. Imorgon skriver jag tenta i Nordamerikansk realia och i engelsk grammatik på tisdag, sen är det slut! Vet inte om jag egnetligen skrivit det här, men jag har läst en 30 p kurs i Engelska på högskolan denna teminen, och visst har den varit bra, jag har lärt mig en hel del och engelskan är betydligt bättre nu än vad den var innan jul, men, aldrig mer en språkkurs säger jag bara. Jag gillar inte den sortens studerande där man bara ska trycka in information, glosor, årtal, kortfakta osv. Då skriver jag hellre uppsatser, peppar peppar, eller läser kreativa ämnen. I vilket fall som helst så upptäckte jag att jag trivs ganska bra på högskolan, och att det kanske är det ultimata att kombinera med att vara egenföretagare. Så jag kommer att fortsätta, kommer med all sannolikhet att börja plugga programmet digital design till hösten, där det förhoppningsvis är mindre glosor, mer praktiska övningar. 

Tennisfotografering i Båstad

Ni som följer mig på Instagram såg nog att jag och kameran var i Båstad förra helgen. Det var den där supervarma lördagen när man bara inte ville röra sig länge än mellan solstolen och kylskåpet, då fotade jag bland annat lite tennis. Det är nämligen så att jag ska fota Swedish open i år... haha, nej där överdrev jag. Inga världsstjärnor framför min kamera i år (vad jag vet...) men jag var där för att fota en stor födelsedagsfest och deras privata tennisturnering. Ganska roligt att göra något omväxlande ibland, och att fota tennis var faktiskt jäkligt roligt. Jag älskar den oranga färgen, den gör sig väldigt bra på bild. Idag sitter jag och redigerar just bilderna från denna lördag, senare blir det min sista föreläsning för denna terminen följt av lite tentaplugg. Har massor av bröllopsbilder att visa er, så håll utkik efter dem senare i veckan! 
Bröllopsfotograf - Båstadtennis - Fotograf Båstad - Swedish open - Tennis
2

Bröllopsfotografering vid Immeln, nordöstra skåne

Igår var en helt otrolig dag! På förmiddagen packade jag in mig i bilen och körde tvärs över Skåne för att träffa ett brudpar vid sjön Immeln som ligger i skogen norr om Kristianstad. Vädret var helt perfekt, lite molnigt, lite soligt, lagom varmt med en lätt vind. Jag hade ingen aning vad som väntade, pga att brudparet bor ganska långt bort hade jag inte hunnit träffa dem innan utan bara pratat på telefon. Jag visste inte heller hur det såg ut där borta i den (för mig) helt okända delen av Skåne. När jag kom dit blev jag överväldigad. Naturen var helt otrolig, brudparet värdens finaste och de platser de på förhand hade tittat ut helt galet vackra (första och sista bilden). Fotograferingen gick jättebra, nästan för bra. Brudparet gjorde mig glad ända in i hjärtat när de nästan skrek när de fick se bilder i kameran. Åkte hem med världens leende på läpparna vilket nästan övergick i tårar när jag på kvällen la in bilderna i datorn. Några av mina allra bästa bilder togs igår, och nu känner jag verkligen att jag har hittat mig själv som fotograf, när man känner att man har tagit en sådan där bild som jag innan bara drömt om. 
Breanäs - Bröllop - Bröllopsfotograf - Immeln - Kristianstad - Skåne - Vigsel