En vanlig dag

Godmorgon. Igår fastnade jag för frukostbloggen som blogg.se promotar just nu. Titta själva, massor av härliga recept för den som har tid att laga och äta en rolig frukost på morgonen. Har också fastnat för bloggarna Made by Mary och Dagmars kitchen den senaste tiden, och om jag och min pojkvän hade haft pengar och tid att laga lite roligare studentmat hade jag säkert gjort om lägenheten till en mat-styling studio, men det får vänta till framtiden. Idag ska jag bara jobba hemifrån, tvätta, handla och träna. En vanlig dag. 

Bli inspirerad!

 
Jag har haft mitt pinterest konto i över ett år nu, men den senaste tiden har jag varit dålig på att använda det. När vi startade upp BröllopsGlamours pinterest för att samla inspiration till läsarna slog det mig att jag borde ju faktiskt göra det samma. Så jag bytade namn på min privata pinterest, tog bort en del och lät en del personliga saker vara kvar. Sedan skapade jag några nya boars för er, mina läsare och kunder. Här är ett exempel: 
 
Ni är ett par som ska bli fotograferade av mig. Ni har aldrig tidigare ställt er tillsammans framför en kamera. Det är kvällen innan fotograferingen och ni har tittat igenom alla mina gamla kärleksbilder. Då klickar ni även på länken till min pinterest och hittar en board som heter Kärlek/förlovning. Vips, så finns där massor av andra fotografers bilder med ännu mer av pose inspiration för er. Och eftersom det är jag som samlat bilderna där vet ni att jag älskar bilderna och poserna. Givetvis är det aldrig min avsikt att kopiera en bild, att härma en annan fotograf. Väljer ni mig kommer ni alltid att få min prägel på bilderna, MEN alla måste få inspireras av något, och här delar jag min inspiration med er! 

Dagens inspiration

 
Jag har verkligen blivit ett fan av Jasmine Star de senaste dagarna, här är ett klipp jag ramlade över idag och det gör inte min längtan efter bröllopsfotograferingar bättre!