Bröllopsfotografering i Trosa

Första helgen i september i år körde jag till Trosa för att fotografera bröllop. Hade för ovanlighetens skull med mig assistent som bil-sällskap, paraply-hållare och behind-the-scens fotograf. Jag älskar verkligen Trosa, var där och fotograferade bröllop 2013 och det var verkligen kul att komma tillbaka, det är nog utan tvekan en av de finaste samhällena jag varit i. Här är några bilder jag tog under vistelsen och några min assistent tog när jag fotograferade brudparet. 
 
 
 
Bröllop i Trosa - Bröllopsfotograf - Bröllopsfotografering - Trosa
2

Bröllop på Rosenlunds Gård

Det fina med att hösten är här och att bröllopssäsongen börjar lida mot sitt slut är att jag först nu riktigt hinner sitta ner och se tillbaka på sommaren, se bilderna jag tog några månader tillbaka och återuppleva dem igen, och även ta chansen att visa upp dem för er. Herregud vad mycket jag har att visa. Idag vill jag visa ett par med världens härligaste skratt. Ett litet och intimt bröllop på Rosenlunds gård utanför Helsingborg som får mina ögon att tåras varje gång jag ser tillbaka. Bland det första jag minns av detta par var önskan om att ta några bilder i solnedgången. När vi träffades visade brudgummen att han laddat ner en app för att hålla koll på när vi skulle behöva gå ut för att fånga solen. En sådan har inte ens jag.. Förstår ni att jag har de bästa kunderna? Hur de alla hittar mig förstår jag inte, men jag är så innerligt glada att de gör det. För att få vara med om sådana här fina och känslosamma lördagar är det bästa jag vet!

 
Bröllop - Bröllopsfotograf - Helsingborg - Mörarp - Rosenlunds gård - Skåne
1

Bröllop på Åmund Frukt och Vingård i Kalmar

Som jag älskar att mitt jobb tar mig till nya platser hela tiden. När annars hade jag kört till Kalmar och sovit över den, tagit en tur på Öland, ätit italiensk gelato på stranden och sedan dagen efter fotat på Åmund Frukt och Vingård? Sommaren som gått har varit full av sådanna underbara helger, men upplevelser, platser och möten som jag aldrig annars fått uppleva om inte via mitt jobb. Att Janni och Mikael hittade mig och lät mig köra tvärs över landet för att vara med på deras bröllopsdag kommer jag föralltid vara tacksam för. Det var en sådan otroligt härlig, känslosam och elegant dag, med världens finaste människor. Se själva: 
 
Detta bröllop har idag också blivit publicerat på Ditt Bröllop
Bröllopsfotograf - Kalmar - Åmund Frukt och Vingård - Öland
1