Sommaren som försvann

Idag är det den 31 augusti och nu börjar det kännas som att sommaren är över. Jag är i full gång med att göra album och tackkort till tidigare brudpar och det återstår bara två bröllop till i år (vad jag vet än så länge). Det har varit en bra sommar, men det gör lite ont att jag inte kunnat njuta av den. Veckan i Alicante i juni är näst intill den enda solgimt jag fick, annars spenderade jag dagarna och kvällarna med att jobba. Jag har faktiskt inte ens badat i havet i Sverige i år..  Nästa sommar ska jag verkligen göra allt i min makt för att endast jobba som bröllopsfotograf och kunna vara ledig några dagar i veckan, på mina egna villkor. Jag är dock inte bitter över min sommar, jag har träffat så otroligt mycket underbara människor, brudpar och haft så himla roligt. Nu det börjar närma sig höst börjar ett nytt kapitel i mitt liv. På tisdag börjar jag plugga design, ett treårigt program som förhoppningsvis kommer ge mig fler verktyg och perspektiv på att utveckla mitt företag och mig själv som företagare med. Så ja, jag kommer att fortsätta med mitt företag precis som innan, ni behöver inte vara oroliga. De senaste 10 dagarna har jag varit med på nollnigen och trivts som fisken i vattnet, jag tror verkligen att jag gjort rätt val. Så ja, det här var sommaren 2013, nu kör vi vidare och jag längtar verkligen efter att se vad detta kommande år kommer att ge. 
 
1

Vlado ♥ Anna {Parfotografering i Halmstad}

Hur ska man hitta ord för detta underbara par? Snart är det ett år sedan jag träffade dem för första gången. Det var på en bröllopsmässa, jag hängde med Bröllopsglamour och Anna ställde ut sina bilder i båset mitt emot med Vlados sällskap. Efterdet höll vi trevande facebookkontakt i några månader tills en dag då det blev bestämt att Anna skulle följa med mig på en bröllopsfotografering i februari. Det sa klick, och sedan dess har det blivit fikor, pizzakvällar och kanske för många sena kvällar framför Creative live, chattande om våra favoritfotografer och drömmar. Ja som ni kanske förstår är Anna också fotograf. Hennes hemsida hittar ni här. Det är hon som har tagit min facebookprofilbild på företagssidan. För några veckor sedan började vi planera in en fotografering med Annas bättre hälft (förutom jag då) då de gifter sig i september. Det blev en hel del amerikansk inspiration och vi sollade igenom våra favoritbloggar och gick på stan för att leta rekvestia. Förutom att det var en magisk kväll, såå mycket kärlek i luften och att vi hade otroligt roligt, så slutade det med den stora frågan: Vill du bli vår bröllopsfotograf? Jag är nog världens lyckligaste icke-förlovade fotograf (för den förlovade är ju Anna). Nu räknar jag ner dagarna till bröllopet och vet att det kommer bli helt fantastiskt! 
 
Bröllopsfotograf - Fotograf - Förlovningsfotografering - Halland - Halmstad - Parfotografering - Sweden - engagement session - kärleksfotografering - weddingphotographer
2

Familjefotografering i Båstad

I vintras hade jag och Rossi som är make-up artist en tävling på facebook där vi gav bort ett presentkort på en fotografering. Vinnaren blev Matilda som tog med sig sin syster till Rossi där de blev sminkade och sedan hela familjen ner till stranden där de mötte upp mog för en fotografering. Vi hade hoppats på en varm sommarkväll vid havet, men alla vädergudar var emot oss och det var full storm och molnigt. Vi fick helt enkelt leta oss upp i skolgen istället, och det blev rätt fint ändå. En mer go och skrattglad familj får man leta efter! 
 
 
Båstad - Familjebilder - Familjefotograf - Fotograf Beatrice Bolmgren - Fotograf Ängelholm - Porträtt - Porträttfotograf - familjporträtt
1