En påskbild utan kycklingar och ägg

De senaste två veckorna har jag pluggat massor inför mina första tentor. Har också hunnit med att söka program på högskolan inför hösten, bokat en workshop i resefotografi med Jens Lennartsson plus bokat och planerat flera fotograferingar inför sommaren. Det har alltså varit mycket stressiga men roliga veckor! Imorgon är det dags för den sista tentan och förhoppningsvis kan jag komma igång med mitt liv och mitt bloggande igen efter påskhelgen, jag vill verkligen dela så mycket mer er, det gäller ju bara att hitta tiden. Jag satt nyligen och tittade igenom min gamla kalender och gamla blogg för att se vad jag hade för mig vid den här tiden förra året kring påsk, hittade inte så mycket om just påsen men hittade bilden ovan på Katten, som katten hette (som tillhörde till några vänner). Jag verkligen älskar katter och hade vi bara haft en större studentlägenhet så hade jag tagit hit en katt direkt och gett all kärlek man kan önska sig, men det får bli i framtiden. 
 
I vilket fall som helst så tar jag nu ett litet påskuppehåll. Ska åka göra min sista tenta och sedan åka hem till Skåne för att träffa ett brudpar, påskjobba i delikatessbutiken där jag jobbat tidigare och umgås med familjen. Ha en fin påsk alla läsare. 
1

Färgstarka Mathilda

Mathilda har fotograferat mig flera gånger genom åren, jag har sitt mig själva växa upp från övre tonåren genom hennes kamera, men få gånger har vi ordnat med så att hon har stått framför min kamera. Att fotografera en fotograf kan vara svårt, men att fotografera en fotograf som påstår att hon avskyr att vara framför kameran är ännu svårare. I helgen när vi var i Stockholm hade jag fått ett uppdrag, fotografera Mathilda. Jag tycker att jag lyckades. Det här är Mathilda: Färgstark, glad och alltid i en väldigt konstig ställning för att få den där perfekta vinkeln på sina bilder. Fortsättning om Mathilda och helgen i Stockholm följer. 
 
Porträttfotograf - Stockholm
1

Åker till Stockholm

Idag har jag haft mitt livs första tenta, puh alltså. Känns som om jag pluggat dygnet runt den senaste veckan och jag är såå glad att jag går den här kusen innan jag ska börja på ett riktigt program för att komma in i höskolesystemet och göra alla misstag man kan göra nu, och inte sen. Tentan idag satt i alla fall, otroligt skönt att få pappret och känna att man kan allt som frågas. När det var slut var det bara för mig att sätta mig och planera de kommande 7 dagarna tills nästa tenta, vad som ska göras i helgen och nästa vecka. 
 
I helgen kommer jag att åka till Stockholm, lämnar hemmet redan ikväll för att åka och hälsa på en vän i Göteborg och sedan bär det av med x2000 imorgn bitti mot huvudstaden. Jag ska träffa brudpar och umgås och fota Mathilda som möter upp mig på lördag. Samtidigt som redan blev väldigt oläglig med tanke på tentan kommer den också väldigt rätt, ska bli skönt att komma bort lite och göra något annorlunda. Eftersom jag ska åka tåg kommer det att finnas gott om tid för plugg ändå. Jag har aldrig åkt till eller varit i Stockholm själv innan, småstadstjej som man är, är jag liiite nervös för att komma fram själv, hitta rätt i tunnelbanan, hålla koll på alla väskor och inte bli överkörd på gatan. Är riktigt glad att jag kommer att ha Mathilda där denna helgen så att jag är lite mer förbredd för när jag åker upp själv inför bröllopen i sommar. Följ mig på Instagram under helgen och så lovar jag en bildbom i bloggen under nästa vecka! 
 
Ha en fin helg alla läsare. 
1