Bröllop på Fjelldalens slott i Halmstad

Åh vad jag saknar sommaren och vad jag saknar bröllopsäsongen. Nu när jag börjar få lite distans till den är det som att allt annat suddas ut, jag minns sommarens händelser efter bröllopen. Jag minns mer vad jag gjorde under en bröllospdag, vad jag kände och vad jag tänkte, än något annat runt omkring. Den 19e juli kommer jag alltid minnas som dagen jag envisades med att ha på mig kavaj i 31 graders strålande sol. Minns också att jag lånade svärföräldrarnas bil utan ac och så minns jag skratt och kärlek från alla gäster på denna underbara bröllop. Jag minns hur mycket Tessan älskade sin klänning och Olas min när han såg henne första gången den dagen. Det var en många perfekta lördagar som jag är så glad att jag kan dela med er. 

Credit för Tessan och henne tränas vackra hår och make: Look By Linn
 
Tusen tusen tack, Ola och Tessan för att jag fick vara en del av er dag ♥
 
Bröllop - Falkenberg - Fjelldalens slott - Halmstad - Söndrums kyrka - weddingphotographer
2

Fotoboks perfektion - QT artbook

Jag vet att jag skrivit flera inlägg tidigare om dessa fantastiska böcker men ett inlägg till tycker jag inte kan skada. Förra veckan fick jag hem en 25x25 cm bok klädd i vitt italienskt läder som skulle skeppas vidare till ett tidigare brudpar. De är verkligen otroligt vackra och jag är så väldigt glad att jag kan erbjuda mina kunder dessa skatter. 
QT - bröllopsbok - fotobok
1

Barnfotograf i Halmstad // Två killar som älskar skogen

Idag är jag äntligen klar med min nya hemsida för barn- och familjefotograferingar. Den heter barnfotografhalmstad.se . Jag kommer under 2015 att erbjuda barn- och familjefotograferingar i Halmstad, Falkenberg och Båstad. Givetvis går det bra att boka om man bor på andra närliggande orter med men mot reseersättning. Jag tycker verkligen att det är otroligt kul att fotografera barn men jag tycker inte om konceptet med barn i finkläder som står uppradade framför kameran. När jag ser tillbaka på min egen barndrom är det allra minst skolfoton och andra poserade bilder jag fastnar för, utan bilderna tagna i vardagen. Jag kan minnas allt från platser och dofter till händelser och personer bara genom att se en suddig gammal analog bild min mamma tog någon gång för längesedan. Det är bilderna från livet som betyder mest. Jag erbjuder därför bara fotograferingar on location, alltså hos kunden eller på en plats de tycker om. Jag vill också att vi hittar på något kul, något som de brukar göra.

I september förra året tog jag de här bilderna på två killar som älskar skogen. Under tiden som vi fotograferade var deras pappa, morbröder och morfar en bit ifrån oss och tog motorsågskörkort. Inte skulle killarna vara sämre, de visade mig hur man mäter träd, hur man tar på sig en såghjälm och hur man i fantasin fäller ett redan fällt träd. Resten låter jag bilderna berätta. 
 
Barnfotograf - Barnfotografering - Båstad - Falkenberg - Halmstad
1