Nya presentkort från Moo

 
Nu är det slut på olika utformningar på presentkort till olika kunder. För några veckor sedan beställde jag tillsammans med runda klistermärken som jag nu pryder alla mina prylar med, riktigt fina presentkort med min prägel på. Jag beställde dem från Moo som är ett brittiskt tryckeri som ger en den fantastiska möjligheten att göra olika layouter på en och samma beställningsvara. Jag beställde 6 olika utformingar, kärlek, familj, barn, porträtt, bröllop och student. De är en fröjd att hålla i handen, kvalitén kunde inte varit bättre. Nu hoppas jag att ni också vill ta del av dessa fina presentkort, alltid en perfekt födelsedags-, konfirmations-, student-, årsdagspresent. Eller varför inte ge bort en bröllopsfotografering till det par du tycker bäst om i hela världen? Porträttpriser från 950 kr! 
Bröllopsfotograf - Porträttfotograf - Presentkort

Kärlek i ett isigt Tylösand

Tylösand i mitten på februari är lika dött som Båstad på vintern om inte värre. Någon enstaka bil sågs i rörelse och inte en enda människa i sikte. Stranden var täckt med is och hotellet såg nästan spöklikt ut. Resturang Salt var igenbommat och såg förvånadsvärt litet ut, "Där de fula garagedörrarna är nu, där är det egentligen vackra glasväggar" sa den blivande brudgummen. Även om det såg tråkigt ut nu, kan jag verkligen tänka mig vilket paradis Tylösand är under vår och sommar, och inte minst visade det blivande brudparet otroligt mycket värme och kärlek trots kylan i luften. Vi tog en promenad från kapellet där vigseln ska äga rum till stranden och utforskade lite alternativa vägar att köra för att undvika att stöta på gäster innan vigseln. Dagarna innan denna fotograferingen hade Jasmine Star sin workshop i hur man utvecklar sitt företag och jag var såå laddad inför att prova nya idéer som hon gett mig, men när vi väl var igång med fotograferingen hörde knappt paret vad jag sa bakom kameran då de var så upptagna med  att titta och skratta med varandra. Jag får verkligen de mest fantastiska brudpar varje gång! Det tillsammans med denna vackra miljö, gjorde mig helt säker på att det kommer bli ett fantastiskt bröllop och jag längtar redan massor!  

Bröllopsfotograf - Förlovningsfotografering - Halmstad - Pre-wedding - Tylösand

Fotoböcker och stockholmsresa

Vinterbröllop 9 februari 2013
 
Jag är så laddad inför det här våren, det händer så mycket roligt! I fredags kom jag äntligen igång med att beställa fotoböcker och jag har ägnat fler timmar idag åt att designa, det är hur roligt som helst, kan knappt vänta tills jag får böckerna i handen! Det känns också riktigt bra att kunna erbjuda mina kunder vackra och unika album av bra kvalité, ska beställa hem några provex nu som jag kommer att kunna ha med mig på alla framtida möten med blivande brudpar så att de också kan bli lika lyriska som jag. Jag har dessutom fått bokat biljetter till årets första stockholmsresa som kommer att äga rum om exakt en månad, den 23-24 mars. Kommer att vara där med en vän för lite jobb och nöje. Det finns även utrymme för om någon skulle vara intresserad av att boka en porträttfotografering i innerstaden, allt från familj- och kärleksporträtt till fina bilder bara på dig själv. Vet du redan nu att du är intresserad så hör gärna av dig.

Nu är det nog dags för mig att laga lite söndagsmiddag och krypa ner i sängen, om jag nu lyckas dra mig från album designen vill säga.