Moa och Patrik // Stylad fotografering på Hovs Hallar

 
Ibland bär man runt på massa saker inom sig som bara behöver komma ut. Jag tror att både jag och min kära vän och fotograf-kollega Anna hade gjort det ett bra tag när vi bestämde oss för att tillsammans ordna en fotografering en sommarkväll i juli. Det handlade inte om att cykla ner till stranden och fota varandra eller någon av våra kunder, utan vi ville sätta ihop en drömfotografering på rätt plats, vid rätt tid tillsammans med andra duktiga människor. Platsen vi valde heter Hovs Hallar och ligger mellan Torekov och Båstad (mina hemtrakter) och var ett självklart val. De höga klipprona och smala gångstigarna gör att det är ett ställa dit man mer eller mindre inte kan ta ett klätt brudpar men vi hade båda drömt om att fotografera längst ner vid havet. Fantastiskt dukiga Isabell Fransson från Halmstad stod för hår och make-up och modeller vad vackra Moa och Patrik. Kläderna var våra privata och kransarna band vi själva. Torsdagskvällen vi valde kunde inte ha varit mer perfekt. Det var en av de där jättevarma dagarna, det var så gott om vindstilla och en vackrare solnedgång över laholmsbukten har jag sällan sett. Jag önskar att jag kunde trycka på en knapp och under hela vintern kunna ta mig tillbaka till denna kvällen, jag blir nästan ledsen när jag tänker på att vi inte kommer att få fler sådanna kvällar i Sverige i år. Det här är mina bilder från den kvällen: 

For English translation, press the translate button in the menu-> 
If you'd like to se some behind the scens from this night, watch it here!
 
 
 
 
Bröllopsfotograf - Båstad - Halmstad - Hovs Hallar - Parfotografering - weddingphotographer
1

Marie & Sammi // Bröllop på Villa Sjötorp i Ljungskile

Äntligen dags för ett helt bröllop här i bloggen. De sista dagarna av sommaren ägnar jag just nu åt att jobba och plugga om vart annat. Just ikväll tänkte jag även slå till med att blogga. 

Marie och Sammi gifter sig en strålande vacker dag i början av juni på Villa Sjötorp i Ljungskile. Det var startskottet för mitt oavbruta bröllopsmaraton som varade tills första helgen i augusti och jag kunde inte fått en bättre start. Jag kan inte komma på en enda sak med denna dagen som inte var helt och hållet ljuvlig. Marie, Sammi, deras lilla dotter, vädret, platsen, utomhusvigseln, deras närmsta vänner som sjöng och inte minst en helt fantastisk middag. När jag satte mig i bilen den kvällen skruvade jag upp volymen på radion och kände mig såå lycklig. Det var startskottet för sommaren och bättre kunde livet bara inte bli. 

In English:  Finally time for an entire wedding here in the blog. I'm spending the last days of summer working and studying. And tonight, I thought also would share a blogpost with you.

Marie and Sammi got married a beautiful day in early June at Villa Sjötorps in Ljungskile on the Swedish west coast. It was the start of my wedding marathon that lasted until the first weekend in August and I could not have a better start. I can not think of a single thing to this day that was not lovely. Marie, Sammi, their little daughter, the weather, the venue, the outdoor ceremony, their closest friends who sang and, not least, a fantastic dinner. As I sat in the car that night I turned up the volume on the radio and felt soo happy. It was the start of summer and life just don't get any better than this.

 
Bröllop - Bröllopsfotograf - weddingphotographer
1

Bröllopsfotograf Halmstad

This is one of my favourite pictures from one of my recent weddings. I guess you can tell why.

Bröllopsfotograf - Halmstad - Söndrums kyrka - weddingphotographer
3